Pečené bravčové rebrá so zemiakmi

Celkové hodnotenie:
Rating starRating starRating starRating starRating star
 Tvoje hodnotenie:
Prihlás sa !
   
Pečené bravčové rebrá so zemiakmi
Bravčové rebrá a zemiaky ako príloha pečené v pizza peci.


Postup prípravy:


Pripravíme si bravčové rebro.


Natrieme ho marinádou z oleja, červenej sladkej papriky, medu, worcestra, sušeného cesnaku a soli. Necháme odležať aspoň 1 deň.


Bravčové rebrá v pekáči vložíme do vyhriatej pizza pece. Za občasného podlievania vodou prikryté pečieme zhruba 45 minút.


Keď je mäso mäkké, vrchnák odoberieme a rebrá necháme chvíľu zapiecť.


Na alobal potretý bravčovou masťou poukladáme na kolieska nakrájané zemiaky. Okoreníme ich čiernym mletým korením, červenou sladkou paprikou a soľou.


Na vrch poukladáme nakrájanú slaninu. Alobal uzavrieme tak, aby z neho nevytekalo.


Vložíme do pizza pece súčasne s rebrami, lebo čas pečenia je približne rovnaký.


Aj zemiaky môžeme pred dokončením na chvíľu rozbaliť, aby sa zapiekli.

Game info
Dátum pridania:
11-01-2016

539 x zobrazené Pečené bravčové rebrá so zemiakmi

Najhľadanejšie tagy k tomuto príspevku: žiadne
Komentáre členov
Prihlás sa pre pridanie komentára
Komentáre na facebook